Detay

Tarih: 28 Aralık 2021

2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Tez/ Proje Teslim Tarihleri Hk.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2021-2022 Tez/Proje teslimi yapacak öğrencilerin süreçlerine dair tarihler aşağıda yer almaktadır.

• 21.01.2022 Proje Aşamasındaki Öğrencilerin Projelerini Teslim Etmeleri İçin Son Tarih (2020-2021 Güz Dönemi Aktif Kayıtlı Öğrenciler İçin)
  • 21.01.2022 Tezli Yüksek Lisans Programı Öğrencilerinin Savunma Öncesi Spiralli Tez Teslimini Yapabilmeleri için Son Tarih (En az 4. Dönem ve sonrası olan Öğrenciler İçin) (Tez savunma sınavları tez tesliminden itibaren en geç bir ay içerisinde yapılmak zorundadır.)

Proje ve tez teslim tarihlerinin yaklaşmasından dolayı öğrencilerimizin gereken aksiyonu almaları ve teslim süreçlerini başlatmaları gerekmektedir. Bu teslim tarihlerinde ek bir uzatma işlemi olmayacaktır.

-TEZ TESLİMİNDE GEREKLİ EVRAKLAR İÇİN  TIKLAYINIZ.

-PROJE TESLİMİNDE GEREKLİ EVRAKLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

-TEZ/PROJE DIŞ KAPAK ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

-TEZ/PROJE İÇ KAPAK ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur...

Enstitü Yönetimi