Web_Bolum_ustbant_1900x500-1
Tarih: 02 Eylül 2021

Kamu Hukuku Tezli/Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuruları Başladı

Doğuş Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde Kamu Hukuku Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programı Açıldı.

2021-2022 Güz dönemi Kamu Hukuku tezli/tezsiz yüksek lisans programına ön başvuru yapmak için tıklayınız.

Eğitim Yeri: Doğuş Üniversitesi Çengelköy Yerleşkesi

Eğitim Saatleri: 19.00 - 22.00 saatleri arasında gerçekleşmektedir.

Başvuru İçin Koşulları

• Hukuk Lisans Programından mezun olmak.
  • Tezli programlar için eşit ağırlık puan türünde son beş yıl içerisinde en az 55 puan ve üstü almak
  • Tezsiz programlarda ALES şartı aranmamaktadır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Lisans Mezuniyet Belgesi (Belgenin aslı, noter onaylı sureti veya E-Devlet sistemi üzerinden alınan mezuniyet belgesi)
  2. Not Dökümü (Belgenin aslı, noter onaylı sureti veya E-Devlet sistemi üzerinden alınan transkript belgesi)
  3. ALES veya muadili uluslararası sınavlardan olan GRE veya GMAT sınavlarından herhangi birinin sınav sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı. (Tezli Program için)
  4. Vesikalık Resim (5 adet 4,5x6cm)
  5. TC Kimlik Numarası yazılı Nüfus Cüzdanı
  6. Askerlikle İlişiği Olmadığına Dair Belge
  7. Yurtdışındaki Üniversitelerden Mezun Olanlar İçin; Yükseköğretim Kurulundan alınan denklik belgesinin aslı veya onaylı sureti ve/veya Yükseköğretim Kurulu tarafından verilmiş tanınırlık belgesi.

Program Ücreti:

2021-2022 PAKET ÜCRET

PEŞİN ÖDEME SEÇENEĞİ

TAKSİT SEÇENEĞİ

TAKSİT ÖDEME

TOPLAM

Kamu Hukuku (Tezli)

28.880 TL

27.436TL

1.203,33TL

28.880TL

Kamu Hukuku(Tezsiz)

14.450 TL

13.728 TL

1.204 TL

14.450 TL

• Baroya kayıtlı üyelerde +%25 burs sağlanmaktadır.
  • Doğuş Üniversitesi Ön Lisans, Lisans veya Yüksek Lisans mezunu olup Doğuş Üniversitesi Lisansüstü Programlarına kayıt yaptıran öğrencilere öğretim ücretinden %50 oranında mezun indirimi uygulanır.
  • Peşin Ödemelerde %5 indirim uygulanır.
  • %10 kardeş indirimi uygulanır. (kardeşlerin aynı anda okuyor olmaları gerekmektedir.)

Doğuş Üniversitesi   Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

WEB SİTESİ :