Tarih: 26 Nisan 2019

4.Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması Ödülü Doğuş'ta

24.26 Nisan 2019 tarihlerinde 45. SHOEXPO - İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı kapsamında düzenlenen  4. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışmasında finale kalan Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Büşra CANBAZ, Erkek Ayakkabı Kategorisinde  3.lük  ödülüne layık görülmüştür.

Dördüncü kez gerçekleşen Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışmasında finale kalan 17 tasarım ve tasarımcının sahneye çıktığı defileyi uluslararası ayakkabı ve çanta  sektöründe isim yapmış önemli firma yetkilileri, tasarımcılar, sanatçılar, üreticiler  büyük ilgi göstererek izlediler. Böylelikle Kadın ve Erkek kategorisinde dereceye giren genç yetenekler 45’incisi  düzenlenen Shoexpo İzmir Ayakkabı Çanta Fuarına katılan ve Dünyada ayakkabı çanta sektöründe söz sahibi olan bir çok önemli isimlerle bir araya gelerek gelecekleri için önemli  ilk adımlarını da  atmış oldular. Büşra CANBAZ’ın   başarılarının devamını diler, Moda Tasarımı  Bölümü hocalarımızı da tebrik ederiz.

ayakkabıyarismasi