Tarih: 29 Nisan 2019

İngilizce Hazırlık Programımız Akredite Edildi

İngilizce Hazırlık Programımız, dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşlarından biri olan Pearson Assured tarafından organizasyon yönetimi, eğitim - öğrenme ve ölçme- değerlendirme yönetimi olmak üzere üç temel kalite ölçütü kapsamında değerlendirilmiştir. Gerçekleştirilen kalite denetleme sürecinden başarıyla geçerek 26 Şubat 2019 tarihi itibarı ile akredite edilmiştir.

2018-2019 akademik yılından itibaren, İngilizce Hazırlık Programımızı başarı ile tamamlamış öğrencilerimiz uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip “Pearson Assured Sertifikası ” almaya hak kazanacaklardır. Söz konusu sertifika öğrencilerimizin kalite güvencesi sağlanmış bir programı tamamladıklarını onaylayarak, İngilizce dil becerilerinin ve yeterliliklerinin uluslararası kuruluşlar tarafından tanınmasını sağlayacaktır. Ayrıca, bu sertifika sayesinde öğrencilerimiz okul kabulleri, iş başvuruları ve kariyerlerinde önemli bir destek elde edecektir.