Tarih: 14 Mayıs 2019

3. Çin Başkonsolos Bursu Öğrencilerimizin Oldu

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu tarafından her yıl başarılı bulunan öğrencilere verilen “3. Çin Başkonsolos Bursu”nu bu yıl 3 öğrencimiz almaya hak kazandı. 10 Mayıs 2019 Cuma günü Shangri-La Bosphorus Hotel’de gerçekleşen törende Doğuş Üniversitesi hazırlık birimi öğrencileri Sena Sevinç, Tuğba Köroğlu ve Mehmet Hakan İmal ödüllerini almak üzere hazır bulundu.

Çin dili üzerine eğitim veren birçok üniversiteden katılımcıların başvurduğu; ders ortalaması, dil kullanım becerileri gibi birçok farklı kriter baz alınarak kazananların belirlendiği ve duyurulduğu ödül töreni keyifli anlara sahne oldu. Törenin açılış konuşmalarını ise  Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui Wei, İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin ve Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebru Ural gerçekleştirdi.

Başarı bursunu  almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.