Tarih: 07 Kasım 2019

Profesör Doktor Tarık Baykara Haydarpaşa Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Doğuş Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Tarık BAYKARA, 5 Kasım 2019 Salı günü Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde üniversite sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Prof. Dr. Tarık BAYKARA, Makine Mühendisliği bölümü hakkında öğrencilere bilgi verdi. Mühendislik bölümlerinin iş olanaklarını, üniversitede öğrencilerin yaptığı projeleri ve üniversitemizin mezunlarının uluslararası kariyerleri hakkında bilgi verdi. Mühendislik bölümü öğrencilerimizin ayrıcalığı, uluslararası geçerliliği olan MÜDEK sertifikası hakkında bilgi vererek konuşmasına devam etti. Daha sonra Okulumuzda İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından destelenen MİT Laboratuvarımızda yapılan İleri Güvenlik ve Koruma Teknolojileri: Kent içi asimetrik teröre karşı yeni konsept ve yenilikçi balistik ürünler başlığı altında laboratuvarımızda yapılan Balistik Özellikli Hafif ve Şeffaf Kompozit Cam ile ilgili konuşulan seminerde, Prof. Dr. Tarık BAYKARA’ya Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Teşekkür Belgesi takdim edilmesiyle son buldu.