Tarih: 17 Nisan 2022

Doğuş Üniversitesi Öğretmen Akademisi Başlıyor

Doğuş Üniversitesi Öğretmen Akademisi Başlıyor!
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize etmiş olduğu Anadolu Yakasında görev yapan tüm Psikolojik Danışmanlar, Rehber Öğretmenleri ve Okul Müdürlerine yönelik eğitim etkinliği 18 Nisan 2022 Pazartesi Günü Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Turgut ÖZKAN’ın konuşması ile başlayacaktır.

Tüm eğitim kademelerinden öğretmenlerin katılacağı Doğuş Üniversitesi Öğretmen Akademisi Serisi “Okullarda İstismar Konulu Adli Olguları Bildirimin Hukuksal Boyutu” hakkında 18-26 Nisan 2022 tarihleri arasında (hafta sonu hariç) tüm kapsamıyla konuşulacaktır.

DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETMEN AKADEMİSİ PROGRAM AKIŞI
Okullarda İstismar Konulu Adli Olguların Bildirimin  Hukuksal  Boyutu

Program Akışı

10.25-10.30 Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı