Tarih: 14 Ekim 2022

Öğr. Üyesi Prof. Dr. Shahram Minaei Stanford Üniversitesi'nin ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları’ listesinde "Dünyanın En İyi %2 Bilim İnsanı" arasında yerini aldı

Stanford Üniversitesi koordinasyonunda, bilimsel etki endeksi kullanılarak ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları’ listesi yayınlandı. “World Top %2 Scientists” 2022 listesinde Doğuş Üniversitesi’nden Prof. Dr. Shahram Minaei yer aldı.

Bilimsel makale sayısı, atıf sayısı ve yazar sırası gibi değişkenlerden oluşan listeye 82803 bilim insanı arasında 277 inci sırada %0.33 dilimde yer alan Doğuş Üniversitesi'nden Prof. Dr. Shahram Minaei listeye adını yazdırdı.

Yüzde 2'lik dilimde
Doğuş Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Shahram Minaei 82803 bilim insanı içerisinde dünyada yüzde 2'lik dilime girme başarısı gösterdi.

Detaylı bilgi için https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/4

Ioannidis, John P.A. (2022), “September 2022 data-update for "Updated science-wide author databases of standardized citation indicators"”, Mendeley Data, V4, doi: 10.17632/btchxktzyw.4