Tarih: 04 Nisan 2023

DOUSEM ve Dudullu Organize Sanayi Bölgesi İş Birliği Devam Ediyor!

Doğuş Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Turgut Özkan'ın ve Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Önay'ın açılış konuşmalarını yaptığı, Doğuş Üniversitesi, Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (DOUSEM) ve Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi iş birliği içerisinde düzenlenen "Yeni Nesil Sanayi ve Teknoloji Sertifika Programı"nın açılış eğitimi, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Sayın Prof.Dr. Ahmet Zafer Şenalp'ın moderatörlüğünde, Dudullu Sanayi Bölgesinin önemli kuruluşlarından DMY Uluslararası Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Davut Yurttaş tarafından gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde "İmalat Yöntemlerinde Güncel Gelişmeler" konusu tüm yönleriyle işlenmiştir.

Etkinlik videosuna ulaşmak için tıklayınız