Tarih: 12 Haziran 2023

Çin Başkonsolos Bursu’nu kazanan öğrenciler için sertifika töreni

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu’nun Çin -Türkiye arasındaki eğitim ve kültür işbirliğine katkıda bulunabilmek amaçlarıyla her yıl düzenlendiği “Çin Başkonsolosluk Bursu" projesine bu yıl üniversitemizden 10 öğrencimiz başarı burs almaya hak kazanmıştır.

07 Haziran 2023 Çarşamba günü Doğuş Üniversitesi’de gerçekleşen törende Doğuş Üniversitesi öğrencileri Gül Dikenoğlu, Ebrar Yaylacı, Caner Zor, Hale Berin Şen, Hilal Cemre Bulut, Kevser Selin Demir, Mertcan Yüksel, Nazlı Deveci, Seray Keskin ve İrem Öpöztürk ödüllerini almak üzere hazır bulundu.

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Wu Jian ve Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgut Özkan’ın konuşmaları ile başlayan tören başarı bursu almaya hak kazanan öğrencilerimize sertifikalarının takdimi ile devam etti.