Tarih: 12 Haziran 2023

ABD Rowan Üniversitesi ile ortak diploma programı oluşturma görüşmeleri sürüyor

Doğuş Üniversitesi ABD’nin önde gelen üniversitelerinden Rowan Üniversitesi ile ortak diploma programları konusunda uzun süredir yürütülmekte olan iş birliği görüşmeleri başladı.

5 Haziran 2023 günü yüz yüze yapılan toplantıya Rowan Üniversitesini temsilen Uluslararası Eğitim Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Alkanat, Elektrik-Biligisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Robi Polikar ve Pazarlama Bölümünden Prof. Dr. Berrin Güner katıldı. Üniversitemiz üst yönetimi ve Bilgisayar, Endüstri, İşletme ve Yabancı Diller Bölüm Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda ortak diploma ve yabancı dil hazırlık programları için ayrıntılar görüşüldü. İlk etapta Yabancı Dil Programı iş birliğinin, ikinci etapta ise Bilgisayar ve İşletme programları iş birliğinin başlatılmasına karar verildi.

Rowan Üniversitesi ABD’nin New Jersey eyaletinin Glassboro kentinde yer almaktadır.

Protokolün üniversitemiz, akademisyenler, öğretmenler, öğrenci ve velilerimiz için hayırlı olmasını dileriz.